Publicitat
Publicitat

Cinema

'Los vengadores' bat el rècord de taquilla d'una estrena als EUA amb 154 milions d'euros

La pel·lícula de Marvel ha recaptat 497 milions d'euros a tot el món des del 25 d'abril. Als EUA ha revolucionat les sales després d'estrenar-se divendres i a Espanya ja l'han vista 1,5 milions de espectadors des del 27 d'abril

El 'Dream team' de superherois de Marvel ha impactat amb força en les xifres mundials de taquilla. Als Estats Units, 'Los vengadores' es va estrenar divendres i ja ha recaptat 154 milions d'euros, el millor guany de la història d'una estrena al país nord-americà.

El film que es va estrenar entre el 25 i el 27 d'abril a la majoria de països –encara ha d'arribar al Pakistan, Polònia, Cambodja, Geòrgia i el Japó– ja ha recaptat 497 milions d'euros a tot el món. La xifra ja supera la recaptació d'altres títols de Marvel com 'Capità Amèrica' (279 milions d'euros), 'Thor' (345 milions d'euros), 'Iron Man' (449 milions d'euros) i 'Iron Man 2' (479 milions d'euros).

A Espanya, 'Los vengadores' es va estrenar el 27 d'abril. En el primer cap de setmana va convertir-se en la major apertura del 2012. En tot l'Estat l'han vista ja 1,5 milions d'espectadors, amb una recaptació total d'11,2 milions d'euros.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT