Moda
Cultura 22/09/2011

L'última passarel·la de D&G

Dolce & Gabbana centrarà tots els esforços de Domenico Dolce i Stefano Gabbana, que tornen als orígens per donar més força i energia a les col·leccions

Reuters
1 min

MilàDomenico Dolce i Stefano Gabbana han aprofitat la desfilada a la Setmana de la Moda de Milà per anunciar que D&G, la segona línia de la casa Dolce & Gabbana creada fa vint anys, desapareix.

En un comunicat, la casa ha explicat que els dos socis volen tornar als orígens i enriquir la primera col·lecció amb noves idees. "Les properes temporades, D&G serà part de Dolce & Gabbana, per donar més força i energia a les col·leccions", apuntava la declaració. "Per a nosaltres, és com una tornada als inicis de l'aventura, plena d'idees". La parella també vol dedicar-se a altres projectes, malgrat que no els han especificat.

La marca es va crear el 1994 per captar un públic més jove; avui ha presentat la seva darrera col·lecció –per la primavera 2012– marcada pels fulards de seda de colors i uns amples barrets de ràfia. L'audiència l'ha rebut amb una forta ovació.

stats