Música
Cultura 20/03/2012

Una 'road movie' metafísica il·lustra 'L'última ressaca' de Mishima

El disc 'L'amor feliç' surt a la venda dimarts que ve i arrenca la gira el 13 d'abril a L'Auditori de Girona

Ara
1 min

BarcelonaEls Mishima tornen a confiar en Luis Cerveró perquè il·lustri amb imatges una de les seves cançons. Aquesta vegada és 'L'última ressaca', el primer senzill de l'àlbum 'L'amor feliç', que surt a la venda d'aquí una setmana. Cerveró, que ja va dirigir el videoclip de 'Tot torna a començar', s'ha endut els components del grup barceloní al desert per reproduir l'angoixa existencial de la cançó.

Cerveró forma part del col·lectiu Canada, responsable de videoclips per a grups i artistes com ara Scissor Sisters, El Guincho, Chirstina Rosenvinge, La Bien Querida, Pegasvs i Joe Crepúsculo. Canada també va fer el vídeo d''Un tros de fang' de Mishima.

'L'amor feliç', que va entrar al 'top 10' d'àlbums d'iTunes Espanya via reserva de l'edició Deluxe, conté dotze cançons que aprofundeixen en l'estil que els ha convertit en un autèntic referent, a mig camí entre la cançó d'autor i la banda de rock. El nou treball de David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarres), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) fins i tot musica versos de Rilke en versió de Joan Vinyoli. El disc l'estrenaran el pròxim 13 d'abril a L'Auditori de Girona.

stats