MÚSICA
Cultura 20/04/2011

El grup Macedònia busca noves cantants

El grup infantil Macedònia farà un càsting a l'agost per seleccionar les cinc noves intengrants del grup

Redacció
1 min

BarcelonaMacedònia, el grup musical infantil ideat per Dani Coma, busca les noves miniestrelles de la banda. Al procés de preselecció, que va començar el 17 d'abril, s'hi poden presentar totes les nenes d'arreu del país que hagin nascut entre els anys 1995 i el 2000. Les sessions de càsting se celebraran a partir del mes d'agost i el relleu definitiu es farà en un concert a l'Auditori de Sant Cugat a mitjans del mes de març del 2012. Per presentar-s'hi cal omplir un full d'inscripció que es pot descarregar a la web del grup www.totmacedonia.cat.

Paral·lelament, Macedònia està ultimant un nou disc, Els nens dels altres, on es fan versions de temes on els protagonistes són els nens. Que feliç era, mare, de Lluís Llach, Trepitja fort, de Lax'n'busto, són alguns dels temes versionats de l'àlbum que també inclourà cançons de músics com La oreja de Van Gogh, Pau Riba, Ben Harper, The Who... Acompanyant el disc hi haurà un DVD amb el relat en imatges del pas de les cinc fruites que pleguen.

Les primeres cantants de la banda van tenir el seu relleu generacional fa uns cinc anys. Primer van ser la Marina Schkot i la Georgina Muntada, que van ser substituides per la Nina Uyà i la Laura Cueto, que van ser les noves fruites, juntament amb la Mariona, l'Amanda i l'Alba. Aquesta fornada de noies va deixar pas a les noves "fruites" en un concert en directe a l'escola Bonavista el 30 de juny del 2008, quan l'Aida Llop, la Berta, l'Èlia, la Clàudia i la Laia van passar a ser les noves integrants de la banda.

stats