Música
Cultura 09/08/2011

Lady Gaga, Madonna, Elton John i Shakira se solidaritzen amb Àfrica

L'objectiu és fer soroll a través de les xarxes socials per conscienciar sobre la crisi alimentària a la Banya d'Àfrica. 'High Tide or Low Time', de Bob Marley, és la cançó escollida per a la campanya

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Lady Gaga, Eminem, Madonna, Elton John, The Rolling Stone, Justin Bieber, Shakira, Rihanna o Sting són alguns dels 150 personatges i celebritats del món de la música, la moda i l'esport que faran soroll a través de les xarxes socials per conscienciar sobre la crisi alimentària que es viu a la Banya d'Àfrica, segons informa Hollwood Reporter.

La cançó "High Tide or Low Time" (1973), de Bob Marley, i un petit film creat pel director Kevin MacDonald són l'epicentre d'aquesta campanya, que dóna suport a l'organització Save The Children. "A cap nen se li hauria de negar el menjar o l'aigua. Cap nen hauria de patir. Amb Save the Children, ens hem d'unir com a amics per frenar això, per alimentar els nostres nens i salvar les seves vides", ha expressat la vídua del cantant, Rita Marley.

Els participants utilitzaran al llarg del dia Twitter i Facebook per aconseguir una audiència de 700 milions.



stats