MÚSICA
Cultura 30/01/2012

Madonna publica nou senzill i avança el vídeo de la gravació

Aquest divendres surt a la venda a iTunes 'Give me all your luvin', el tema de presentació del 12è àlbum de l'artista

Ara
1 min

BarcelonaDivendres iTunes treu a la venda en format digital Give me all your luvin, el primer senzill del pròxim disc de Madonna. Com a avançament, la cantant ha penjat al seu web un vídeo on es pot veure el procés d'enregistrament de la cançó, que va tenir lloc a Nova York la passada tardor. El videoclip oficial, dirigit per Megaforce i inspirat en el món del futbol americà i les animadores, s'estrenarà a Youtube el 3 de febrer a les tres de la tardahora local–. L'Ambició rossa també ha donat a conèixer la portada del single, on apareix en tres fotografies diferents. A cadascuna d'elles hi ha escrit una part del títol del tema damunt la samarreta.

Al vídeo de la gravació de Give me all your luvin, Madonna apareix alegre i deshinibida treballant amb alguns dels seus col·laboradors, com ara el DJ i productor francès Martin Solveig, i la rapera britànica d'origen hindú M.I.A.

El pròxim disc de l'autora de Ray of light ja ha desfermat la polèmica abans de sortir a la venda. La semblança del títol MDNA, amb la paraula amb nom, en anglès, de l'èxtasi va aixecar les ires dels internautes. Aquest disc serà el dotzè de la carrera de l'artista i apareixerà 4 anys després del darrer, Hard candy.

stats