MÚSICA
Cultura 18/07/2012

Madonna desafia Marine Le Pen amb un altre concert

Després que el Front Nacional francès anunciés que denunciaria la cantant per projectar una imatge de la seva líder amb una creu gammada al front, la cantant nord-americana anuncia que actuarà el 26 de juliol a l'Olympia

Efe
1 min

ParísMadonna ha anunciat aquest dimecres un nou espectacle a París, després del polèmic macroconcert a l'Estadi de França del passat 14 de juliol, dia de la festa nacional francesa, en el qual la diva del pop va projectar una esvàstica sobre una imatge de la líder ultradretana francesa Marine Le Pen.

Madonna tornarà a oferir un segon concert al seu públic francès el pròxim 26 de juliol, en un escenari més íntim, a la prestigiosa sala Olympia, a l'escenari on han actuat des de Marlene Dietrich fins a Charles Aznavour, passant per Jacques Brel i Lluís Llach. Hi podran assistir 2.700 persones en comptes de les 70.000 de dissabte passat.

La notícia sorpresa del concert apareix després que l'ultraconservador Front Nacional (FN) anunciés que interposaria una denúncia contra la cantant pel "comportament infame" contra la seva cap de files, Le Pen. Dissabte, mentre sonava el tema 'Nobody knows me', la cantant va projectar una imatge de Le Pen amb una creu gammada sobre el seu rostre, instants després que es veiés a les pantalles un personatge que s'assemblava a Adolf Hitler.

stats