Música

Madonna dóna detalls del seu nou disc

Ha penjat la lletra de la cançó 'Messiah' i diversos 'hashtags' que podrien formar part del 'tracklist' del nou àlbum. Ha treballat amb el productor Diplo en alguns temes i s'especula sobre un possible duet amb Katy Perry

Si en anteriors discos Madonna apostava pel secretisme abans de la seva publicació , de cara al seu pròxim àlbum ha decidit bombardejar el seu Instagram amb possibles pistes sobre el mateix , com una cançó anomenada 'Messiah' , de la qual ha penjat la lletra , o hashtags com # unapologeticbitch i # iconic .

La comunitat de fans de Madonna està ansiosa per saber quins seran els propers passos de la seva diva i Madonna , que va ser al·lèrgica a les xarxes socials durant anys , està ara alimentant les rumorologies en el seu compte d'Instagram , la mateixa des de la qual havia llançat anteriorment crítiques contra Nicolás Maduro i havia creat polèmica en mostrar el seu fill de tretze anys bevent alcohol.
 
L'última d'elles es diu " Messiah " , per a la qual fins i tot ha fet un muntatge amb una vidriera i una de les imatges de les seves últimes sessions de fotos amb una improbable portada. Amb aquesta barreja de religió i pop seus fans ja apunten un nou ' Like a Prayer' o , amb ' Frozen ' . 'S óc la promesa que no pots mantenir' , diu la primera estrofade la cançó , que sona a una nova balada èpica de la cantant .

Una icona sense remordiments
A jutjar pels ' hashtags ' que Madonna està utilitzant repetidament en les seves últimes publicacions a Instagram , alguns títols de cançons que s'estudien són ' Unapologetic Bitch' ( 'puta sense remordiments ') , la qual cosa també és molt del gust de la cantant de Detroit , o ' Iconic ' ( 'Icònica' ) , també molt propi de Madonna .

D'altra banda , el productor Diplo va confirmar que havia treballat amb Madonna ( ella mateixa va pujar fotos amb ell en l'estudi ) i ha aportat un altre possible títol per a una cançó: " I'm Madonna, bitch " (' Sóc Madonna , puta' ). Sembla que el seu costat procaç i irreverent no deixarà d'estar present . 

La rumorologia també ha parlat d'un possible duet amb Katy Perry , després de la sessió de fotos que van fer juntes per 'V Magazine' , i fins i tot es va atribuir a la cantant de ' Like a Virgin ' un misteriós fragment d'una cançó de la qual va parlar Billboard: deien que suposava la tornada d'una llegenda de la música " dance " , gènere favorit de Madonna .

Una publicació sorpresa a iTunes a l'estil Beyoncé ( a hores d'ara ja poc probable ) o una gira el 2015 també han estat apuntats sense confirmació com a possibilitats per aquest disc . Seria la tornada de Madonna més de dos anys després del seu últim disc , ' MDNA ' , un relatiu fracàs comercial i el seu primer àlbum sota el contracte multimilionari de deu anys que va signar amb la promotora de concerts i ara també discogràfica Live Nation .