MÚSICA
Cultura 07/08/2012

Madonna torna a encendre els ànims de les autoritats russes

La cantant nord-americana demana l'alliberament de les integrants del grup Pussy Riot després que s'hagin convocat accions de rebuig contra el seu concert d'aquest dijous a Sant Petersburg per la seva defensa dels drets dels homosexuals

Efe / Ara
1 min
La religió torna a estar present en la nova gira de Madonna / EFE

MoscouMadonna segueix encenent els ànims de les organitzacions ortodoxes i nacionalistes russes. Després de la polseguera que ha aixecat la seva insistència a reivindicar els drets dels homosexuals durant el concert que oferirà aquest dijous a Sant Petersburg, ara la cantant ha demanat l'alliberament del grup punk Pussy Riot, empresonat després d'una actuació crítica amb el govern de Vladímir Putin en una catedral ortodoxa. La reina del pop ha defensat les tres components del grup i s'ha declarat contrària a la censura, com ja van fer recentment els Red Hot Chilli Peppers a Moscou. Entre tanta polèmica, la cantant també aprofitarà la seva visita a la ciutat per inaugurar un nou gimnàs de la seva cadena.

Les organitzacions contràries a l'artista americana han convocat accions de rebuig i demanen a les autoritats russes que suspenguin les seves actuacions a Moscou i Sant Petersburg. Alguns grups d'ortodoxos radicals han anunciat que cremaran fotos de la cantant públicament, tal com van fer quan la diva va visitar el país amb la seva gira anterior, l''Sticky and sweet tour'.

stats