Música

Madonna llança el videoclip de 'Medellín' amb Maluma

La cantant nord-americana hi confessa qui és 'Madame X', el fil conductor del nou disc

'Madame X', el nou disc de Madonna, es publicarà el 14 de juny però la campanya de llançament ja ha començat. La setmana passada va sortir la cançó 'Medellín', que la cantant de Michigan comparteix amb el colombià Maluma, i aquest dijous s'ha llançat el videoclip a MTV i a les xarxes.

El vídeo comença amb una introducció que explica el fil conductor d'aquest disc conceptual, en què la cantant donarà vida a Madame X: la protagonista és una agent secreta que adopta diferents personatges. Aparentment, cada cançó respon a aquesta lògica. Les primeres imatges mostren una confessió a Déu, on el personatge diu que l'han traït i que mai ha sigut qui s'esperava d'ella. "He vist massa. No puc tornar enrere. He estat segrestada, humiliada, torturada, abusada", però diu que encara creu en la "bondat dels humans". Diu que l'esperit de la seva mare la protegeix.

«'I'm Madame X and Madame X loves to dance'». Així introdueix 'Medellín' amb Maluma. Però el 'reggaeton' no és el ritme que condueix una cançó cantada en anglès i castellà, sinó el txa-txa-txa. «'Si quieres ser mi reina pues yo te corono / y pa' que te sientes aquí tengo un trono / Te gusta cabalgar, eso está claro / si sientes que voy rápido, le bajo / Discúlpame, yo sé que eres Madonna / pero te voy a demostrar cómo este perro te enamora'», canta Maluma en la part central d'un tema en què Madonna, la Madame X, es fa passar per professora de txa-txa-txa. Després acaben al llit, i en una festa i fugint junts a cavall.

El nou disc de Madonna es titularà 'Madame X'

A més de Maluma (que repeteix en un altre tema de l'àlbum, 'Bitch I'm loca'), el disc també inclou col·laboracions de l'estrella brasilera Anitta ('Faz gostoso') i dels rapers nord-americans Quavo ('Future') i Swae Lee ('Crave'). Pel que fa a la producció, hi participen Diplo, Mirwais i Mike Dean, entre d'altres. El disc s'ha enregistrat a Lisboa, Nova York, Londres i Los Angeles durant divuit mesos.

Més continguts de