Publicitat
Publicitat

Madonna farà un segon concert a Barcelona

Les entrades pel concert del 20 de juny al Palau estan exhaurides. Els organitzadors de la gira 'Madonna World Tour 2012 han anunciat que la cantant farà un segon concert l'endemà

Madonna ha venut totes les entrades per a la seva actuació a Barcelona el 20 de juny i ha anunciat un segon concert al Palau Sant Jordi el 21 de juny, en què seran els seus únics espectacles a Espanya, segons que ha informat avui els organitzadors de la gira 'Madonna World Tour 2012'.

Madonna, que acaba d'estrenar un nou single, 'Gimme All Your Luvin', i al març llançarà el disc 'MDNA', oferirà dos concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona, dins d'una gira mundial que començarà el 29 de maig a Tel Aviv, ha anunciat Live Nation. Les entrades per al segon concert del "Madonna World Tour 2012", segons la promotora, es posaran a la venda el pròxim dia 1 de març i els preus de les mateixes oscil·laran entre els 40 i els 175 euros.

La cantant, que acaba de convertir-se també en l'estrella de la final de la Super Bowl als Estats Units, cantarà a ciutats com Zagreb (11 de juny), Florència (16), Coimbra (24), Berlín (28), París (14 de juliol), Londres (17), Viena (29) o Moscou (7 d'agost). A final d'agost, el dia 28, començarà la gira americana a Filadèlfia, passarà pel Canadà amb actuacions a Mont-real i el Quebec (els dies 30 d'agost i 1 de setembre), i viatjarà a Nova York, Washington, Dallas i Seatle, amb més de mig centenar de dates ja tancades.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT