MÚSICA
Cultura 09/08/2012

Madonna repartirà polseres roses a favor de les minories sexuals russes en el concert que oferirà a Sent Petersburg

Grups conservadors acusen l'artista de fer propaganda de la perversió i pensen beneir la plaça on actuarà

Efe
1 min
Madonna sumeix el Palau Sant Jordi en una festa orgiàstica

San PetersburgMadonna repartirà aquest dijous polseres roses en el concert que oferirà a Sant Petersburg perquè el públic expressi el seu suport a les minories sexuals de Rússia. "Les polseres seran part de l'espectacle. Estigueu preparats per aixecar les mans en senyal de suport", es llegeix a la pàgina web de la cantant nord-americana, que ha demanat suport per al col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals de Sant Petersburg.

El concert d'avui serà el segon de Madonna a Rússia en el marc de la gira mundial per presentar el seu nou àlbum, 'MNDA', i se celebrarà enmig de protestes de grups conservadors que acusen la cantant de fer propaganda de la perversió. El Sindicat de Ciutadans Russos (SCR) ha convocat per a aquesta nit un míting contra Madonna a la plaça de Palau. La trobada inclourà la benedicció del lloc.

El SCR es pronuncia contra el "genocidi de la moral" i afirma que els estrangers no tenen dret a ensenyar normes de vida als russos, alhora que sosté que la cantant és una "arma ideològica d'Occident".

Madonna podria ser fins i tot multada per fer propaganda homosexual durant el concert a Sant Petersburg. El Govern va aprovar aquest any una llei que prohibeix promoure les actituds i comportaments de les minories sexuals.

stats