Cultura 24/09/2011

Maika Makovski inaugurarà el Faraday Tardor

La cantautora mallorquina presentarà en exclusiva les cançons del nou disc, 'Desaparecer', banda sonora de l'espectacle de Calixto Bieito que Makovski va protagonitzar amb Juan Echanove

Ara
1 min
Maika Makovski

BarcelonaMaika Makovski oferirà el 7 d'octubre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú el concert inaugural del primer Faraday Tardor, que se celebrarà a la capital del Garraf els dies 4 i 5 de novembre. La cantautora mallorquina establerta a Barcelona presentarà en exclusiva les cançons del nou disc, Desaparecer, banda sonora de l'espectacle de Calixto Bieito que Makovski va protagonitzar amb Juan Echanove.

La primera edició del Faraday Tardor, versió indoor del festival de música independent de Vilanova i la Geltrú que se celebra cada any a principis de juliol, comptarà amb Jaume Sisa, Pau Vallvé i Anímic (divendres 4), i Nacho Vegas, Astrud i el Col·lectiu Brossa, 4t 1a i The Marzipan Man (dissabte 5). Completen el cartell Lluís Gavaldà de Els Pets, Love of Lesbian i Delafé, tots en qualitat de DJ, i DJ Coco, programador del Primavera Sound.

stats