Publicitat
Publicitat

Música

Manel guanya el premi Ojo Crítico 2011 de música moderna

Vetusta Morla, Delorean i El Guincho són les altres formacions que també van rebre el guardó que atorga el programa cultural de Radio Nacional

Manel continua recollint reconeixements a nivell estatal. Si amb 10 milles per veure una bona armadura es van situar al primer lloc de la llista de discos més venuts a Espanya, ara han  obtingut el premi Ojo Crítico de Música Moderna , que atorga el prestigiós programa cultural de Ràdio Nacional d'Espanya .

Presentat i dirigit per Laura Barrachina i Manuel Martínez , Ojo Crítico celebra cada any una gala en què atorga diversos premis a distingits personatges de la cultura , entre ells , aquest guardó al millor artista de música moderna . L'any del renaixement de la música cantada en català , Manel s'ha fet amb un guardó que ja van obtenir El Guincho (2010 ) , Delorean (2009 ) i Vetusta Morla (2008 ) en edicions anteriors .

La seva última publicació és El 25 de Gener , un single a manera de nadala sobre el destí dels tres reis d' Orient que ve acompanyat d'un llibret il·llustrat per Roger Padilla , guitarrista de la banda .

Els Manel segueixen de gira amb el seu darrer treball, i demà dimarts actuaran a la Sala Riviera de Madrid.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT