MÚSICA
Cultura 18/04/2011

Els Manel arrenquen una marató de cinc concerts al Romea

Des d'aquest dilluns i fins dissabte, el grup presentarà a Barcelona el nou disc, '10 milles per veure una bona armadura'. Les entrades estan exhaurides

Redacció
1 min
Els Manel expliquen contes

BarcelonaEl grup Manel comença aquest dilluns al Teatre Romea una marató de cinc concerts per presentar el nou disc 10 milles per veure una bona armadura al públic barceloní. El quartet actuarà cada dia des d'avui fins dissabte, tret de dimecres, en què es juga la final de la Copa del Rei de futbol. I és que el futbol és sagrat. Totes les entrades, com a la majoria de concerts de la gira, estan exhaurides.

Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé ja han presentat el nou treball a diverses ciutats com Terrassa, Vic o Reus. També en van fer un tast el 15 de març, el dia que es va publicar el disc, a la FNAC del Triangle, a la plaça de Catalunya, i un modest assaig públic a la sala Salamandra de l'Hospitalet. Ara, porten l'espectacle a un dels grans escenaris de la capital catalana. Fins a l'agost, la gira passarà per ciutats com Palma, València, Lleida, Girona i, fins i tot, Madrid.

El repte dels Manel és demostrar que el directe del nou disc pot ser eficaç, tot i que la gravació inclou molts arranjaments que costa molt de reproduir amb només vuit mans sobre l'escenari. A més de les cançons de l'últim treball, el grup recordarà algun dels grans èxits de l'anterior disc, com "Ai, Dolors" o "Pla quinquennal". No hi haurà, però, les conegudes corrandes que van fer famós el grup, que deixava pujar el públic a l'escenari per compartir algun moment amb la banda.

stats