Manel llança un nou videoclip: 'La serotonina'

La banda anuncia noves dates en directe a Madrid i Barcelona

Manel ha llançat el segon videoclip del nou disc 'Jo competeixo'. Es tracta de 'La serotonina', un clip rodat entre Chanchamayo (Perú) i Barcelona i dirigit per Mika Stornfelt, realitzador habitual de Dengue Dengue Dengue! i Kanaku y el Tigre.

El videoclip conjuga referències estètiques a la 'chicha', la lectura peruana de la cúmbia, els rituals xamànics andins i la sèrie B. També suposa un canvi de registre respecte a 'Sabotatge' i a la videografia de la banda, que ha comptat habitualment amb Sergi Pérez.

Entrevista a Manel: “Mai ens ha costat dormir per coses que hem fet com a grup”Manel continua l'extensa gira del disc, i ha aprofitat aquest llançament per anunciar noves dates de concerts. A Barcelona (al Teatre Tívoli) i a Madrid (al Joy Eslava), els propers 11 i 14 d’octubre, respectivament, amb localitats ja a la venda.

La gira ja ha passat per festivals com Primavera Sound, MadCool, Vida, Canet Rock o Cap Roig i aquesta setmana toquen a a Igualada (Anòlia) i Sevilla (Pop CAAC). Les dates continuen fins al novembre.