Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Un tast del nou videoclip de Manel

El clip de 'Benvolgut' es podrà veure sencer aquest dimarts al migdia a la seva web, però ja se'n pot veure un prometedor 'teaser' 

Manel ha rodat un nou videoclip del tema "Benvolgut", que enceta el seu nou disc 10 milles per veure una bona armadura i tanca sempre els seus concerts, abans dels visos de rigor. Després d'"Aniversari", el grup ha trobat temps enmig de la seva maratoniana gira per enregistrar el segon vídeo, que es podrà veure aquest dimarts, a partir de les 12 del migdia, a la web del grup. "Benvolgut" s'ha rodat en 16 mil·límetres i en un bosc d'avets del parc natural del Montseny. Sergi Pérez, que ja va dirigir el vídeo de "Dona estrangera", és l'autor d'aquesta peça cinematogràfica que il·lustra de manera metafòrica el tema i que té la banda com a protagonistes.

Manel continua penjant el cartell d'entrades esgotades a tots els seus concerts. L'album, després de ser el primer grup de pop de la història que aconsegueix entrar a la llista oficial de vendes cantant en català, no ha baixat del top 20 des que va sortir a la venda, i ha superat el disc d'or del primer album, Els millors professors europeus, amb 40.000 còpies venudes.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT