Publicitat
Publicitat

Moda

Prop de 700 persones, molts seguidors de la marca, no es van perdre la desfilada

Mango porta al 080 la col·lecció d'hivern

Els dissenyadors independents Toni Francesc, Montse Liarte o Omar Kashoura van desfilar durant el dia; a The Brandery, el protagonisme va ser per a Custo

Mango i els seus seguidors van omplir ahir la Universitat de Barcelona per la desfilada que va tancar la segona jornada del 080. En contraposició a les propostes dels dissenyadors independents, la marca va presentar la col·lecció del proper hivern, eclèctica i per a tots els gustos, però continuïsta respecte a les propostes que ja són a les botigues: per als homes, moltes peces casual; per a les dones, vestits de festa de color blau i negre i decorats amb pedreria i lluentons per a la nit i peces amb estampats felins per al dia.

La marca, que és una de les principals cadenes de distribució del país, va convocar prop de set-centes persones, entre cares conegudes com Jaime de Marichalar, polítics i els empresaris de la marca, encapçalats pel seu president, Isak Andic.

Al llarg del dia també van desfilar pel 080 noms com Toni Francesc, Montse Liarte o Omar Kashoura, entre d'altres. Francesc va presentar una col·lecció d'ocres i terrosos inspirada en els moviments migratoris i el nomadisme. El dissenyador va recrear el concepte amb peces asímetriques i molt vaporoses, entre les quals destaca el mono globus que va tancar la desfilada. Els colors i les textures van ser els protagonistes de la col·lecció de Liarte, que va apostar per tons rosats, blancs i molts verds i acabats com el plàstic, la seda i el tul. L'elegància masculina va arribar amb la proposta de Kashoura, inspirada en Woodstock i els anys seixanta, marcada pels pantalons amb ratlles i les combinacions de camisa amb bermudes curtes, per sobre del genoll.

A The Brandery, el protagonisme va ser per a Custo, que va presentar la col·lecció de Custo Line per a l'estiu de 2012, pensada per atraure el públic més jove i totes les butxaques.

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT