Publicitat
Publicitat

CULTURA

Mor als 63 anys el cantant romàntic Manolo Otero

Va ser una de les veus espanyoles més famoses dels setanta amb temes com 'Todo el tiempo del mundo'El cantant espanyol Manolo Otero, una de les veus romàntiques de més èxit en els països hispanoamericans en les dècades dels 70 i 80, ha mort a la ciutat brasilera de São Paulo, on vivia des de feia alguns anys, segons ha informat una font pròxima a l'artista.

Otero, de 63 anys, va morir dimecres a l'Hospital des Clíniques de São Paulo, on havia estat ingressat a causa d'un càncer al fetge, descobert fa poc.

Manolo Otero va estudiar cant des dels 14 anys amb la seva padrina, que era professora de piano i directora de la coral filharmònica de Madrid.

L'artista, que va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Madrid, va gravar el seu primer disc el 1975, titulat Tot el temps del món, un èxit de vendes als països hispanoamericans i també al Brasil.

El 1973 va contreure matrimoni amb l'actriu i cantant Maria José Cantudo, amb la qual va tenir un fill, Manolo Otero júnior, i de la qual es va divorciar el 1979.

L'intèrpret de "Torno a tu", "Bella dona" i "Què he de fer per oblidar", es mantenia actiu en els escenaris i l'any passat va actuar als Estats Units, Colòmbia, Veneçuela i Bolívia.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de