Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Manos de Topo en concert a la Fundació Miró

En el marc de l'exposició dedicada a formacions musicals barcelonines, 'Genius loci', el quintet actuarà el 19 de maig a l'auditori de la fundació amb dos més dels protagonistes de la mostra, Illa Carolina i Internet2

El proper dijous 19 de maig, a les 20.30 h, Moritz i la Fundació Joan Miró organitzen un concert a l’auditori de la Fundació Joan Miró en el marc de l’exposició Genius loci, dedicada a formacions musicals barcelonines, amb alguns dels grups participants.

El concert començarà amb Illa Carolina, els teloners de l’exposició, que han creat un tema inèdit per a Genius loci a manera de flashforward, una visió de futur lúcida davant d’unes perspectives no gaire engrescadores.
 
Després serà el torn de la música experimental d’Internet2, que vol capgirar el paradigma mainstream actual, i del rock de Mürfila.
 
Per acabar, Manos de Topo oferiran en exclusiva els nous temes que formaran part del seu proper treball, previst per a la tardor. Serà la primera vegada que els interpretin en públic.
 
Entre actuació i actuació es projectaran videoclips dels grups presents a l’exposició que no han pogut participar al concert: Hidrogenesse, Els Amics de les Arts, Standstill, Za!, The Pinker Tones i Mishima.

Com que l’auditori de la Fundació és petit, només es podrà assistir al concert amb invitacions que Moritz repartirà al seu Facebook.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT