Música

Marc Campillo, nou director del Festival BAM

El fundador del segell Foehn Records substitueix Carles Conesa en la direcció artística del festival Barcelona Acció Musical

Marc Campillo serà el nou director del Festival Barcelona Acció Musical (BAM) en substitució de Carles Conesa, segons ha informat aquest dimarts l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Campillo (Barcelona, 1975) és el fundador i director del segell Foehn Records, discogràfica independent amb què ha publicat 70 referències i ha desenvolupat pràcticament totes les funcions associades a la indústria musical: promoció, contractació, gestió editorial, organització de concerts/festivals i producció. El nou director prendrà el relleu de Carles Conesa –que ha estat al capdavant del BAM les darreres quatre edicions– i es farà càrrec del festival amb temps per preparar l'edició de 2015.

El Barcelona Acció Musical (BAM) va néixer l'any 1993 i se celebra durant les Festes de la Mercè a diversos escenaris repartits pel centre de Barcelona. A l'edició del 2014 van actuar més de 40 bandes vingudes d'arreu del món que van reunir prop de 100.000 persones.

Més continguts de