Moda
Cultura 11/11/2011

Marc Jacobs s'allunya cada vegada més de Dior

Els noms que sonen ara com a director creatiu de la casa d'alta costura francesa són Alexander Wang, Raf Simons i Jason Wu

Ara
1 min

Christian Dior haurà de seguir buscant candidats per substituir John Galliano després que les negociacions entre Marc Jacobs i la casa d'alta costura francesa s'hagin situat en un punt mort, segons recull WWD.

Bernard Arnault, president del grup de luxe LVMH, ha informat que les converses amb la seu del dissenyador a Nova York s'han interromput: Jacobs no vol abandonar Louis Vuitton i sembla gairebé impossible el seu moviment cap a Dior.

Entre els candidats per substituir Jacobs destacava Ricardo Tisci, al capdavant de Givenchy, però el moviment tampoc sembla gaire probable, després de l'èxit de les darreres col·leccions de l'italià. Alexander Wang, Raf Simons i Jason Wu també apareixen a les travesses, al costat de John Galliano.

"Marc Jacobs ha tingut un èxit fantàstic a Vuitton i s'apropa a l'esperit de la marca, però no crec que hagués tingut el mateix èxit a Dior ni a la inversa –explica Arnault a l'edició britànica de Vogue–; si s'hagués demanat a John Galliano de treballar per Vuitton no hauria funcionat. Un ingredient essencial de l'èxit de la marca és la proximitat real de Galliano al talent de Christian Dior".

stats