Cultura 18/01/2011

El Festival Internacional de Percussió de Catalunya presenta el seu millor cartell

Marta Salicrú
1 min
Marc Ayza i DJ Helios

BarcelonaAvui s'ha presentat en societat la nova edició del Festival Internacional de Percussió de Catalunya, que L'Auditori programa des de fa sis anys al mes de febrer.

Josep Maria Dutrèn, director artístic del festival, ha definit el cartell de la sisena edició del festival com el "més excels de tota la seva història". Dutrèn ha afirmat també que preveu que l'assistència al festival superi la de l'any anterior, que va arribar al 83% d'ocupació, seguint amb la tendència ascendent que ha seguit l'afluència de públic al certamen.

Entre la programació del festival hi destaquen el concert inaugural, un encàrrec del festival al bateria Marc Ayza amb DJ Helios (4 de febrer), el retorn del músic hindú Trilok Gurtú (18 de febrer) i la reivindicació del bateria català Santi Arisa 827 de febrer), a més d'un concert al voltant del gamelan, un instrument de percussió poc conegut que el festival vol donar a conèixer.

Ha presentat l'acte Joan Oller, encara director general de L'Auditori però que properament s'incoporarà a la direcció del Palau de la Música. Oller ha insistit en què el seu successor serà dessignat al llarg del mes de gener.

stats