Publicitat
Publicitat

ART

El Thyssen proposa un viatge pel fabulós món de Marc Chagall

És la primera gran retrospectiva dedicada a l'artista rus a Espanya i inclou peces dels seus inicis a Rússia, l'estada a París i l'exili forçós als EUA

El Museu Thyssen inaugura aquest dimarts l'exposició dedicada a Marc Chagall, un dels artistes més destacats del segle XX, i proposa un viatge de gairebé 100 anys pel fabulós món, colorista i únic, de l'artista. Serà la primera gran retrospectiva dedicada a Chagall a Espanya i, com a  principal objectiu, destacarà la gran importància que ocupa la seva obra en la Història de l'Art. 

Cent seixanta-nou peces han viatjat des dels principals museus i col·leccions públiques i privades de tot el món per formar part d'una de les exposicions més completes que s'han organitzat d'aquest artista. Entre aquestes obres, que s'exhibeixen a les sales del Museu Thyssen i de la Fundació Caja Madrid, hi ha una important cessió dels hereus de Chagall, un artista que va desenvolupar un estil pictòric molt personal, expressiu i colorista, vinculat a les seves experiències vitals i a les tradicions religioses i populars de la comunitat jueva russa.

Les sales del Museu Thyssen exposaran els treballs dels seus primers anys i del seu període a París, també recollirà la seva experiència en la Rússia revolucionària i a França. En canvi, les sales d'exposició de la Fundació Caja Madrid es centren en el període americà i en la seva evolució artística posterior, mostrant la seva relació amb els poetes contemporanis, a més de presentar diferents obres d'escultura, ceràmica i vitralls. L'exposició es podrà visitar del dia 14 de febrer fins el 20 de maig.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT