Publicitat
Publicitat

Cinema

La familia de Margaret Thatcher no assistirà a l'estrena de 'La dama de hierro'

Tot i que la pel·lícula s'inspira en l'autobiografia de Carol Thatcher, filla de l'ex-primera ministra britànica, la família de Margaret Thatcher ha rebutjat d'anar a la gala d'estrena d'aquesta nit a Londres

La directora de La dama de hierro, Phyllida Lloyd, biopic sobre la vida de Margaret Thatcher interpretat per Meryl Streep, ha explicat avui , en una entrevista a la BBC , que els dos fills de Margaret Thatcher , Carol i Mark , han estat les primeres persones a ser convidades a veure la pel·lícula acabada , però han rebutjat l'oferta.

" Puc entendre la seva decisió de no voler veure aquesta pel·lícula sota l'atenció pública " , ha explicat Lloyd, que ha insistit que tot i que la família no ha volgut formar part del projecte , el guió es va inspirar en l'autobiografia de Carol Thatcher , la filla de la popular líder conservadora .


Una gala d'estrena polèmica

Pel·lícula molt criticada per antics col·laboradors de Thatcher perquè insisteix massa en la demència senil que afecta l' exmandatària des de fa anys , l'equip de La dama de hierro s'ha defensat i ha assegurat que el personatge està tractat amb molta dignitat . Aquesta nit , tot l'equip del film , entre ells, Meryl Streep i Jim Broadbent , assistiran a Londres a la gala d'estrena , tot i que La dama de hierro no arribarà als cinemes britànics fins divendres.

Margaret Thatcher (Grantham, 1925) és encara ara un dels personatges més controvertits de la història del Regne Unit, per la qual cosa l'estrena de la pel·lícula ha generat una enorme expectació .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de