Mor l'actriu Margot Kidder, la Lois Lane de 'Superman'

Va participar en films com 'Sisters', de Brian de Palma, i 'Terror a Amityville'

L'actriu canadenca Margot Kidder va morir diumenge als 69 anys a Montana, als Estats Units. Kidder era coneguda sobretot per haver interpretat la periodista Lois Lane a les pel·lícules de 'Superman', en les quals treballava juntament amb Christopher Reeve. L'actriu va encarnar la parella del protagonista en quatre pel·lícules de la saga: 'Superman' (1978), 'Superman II' (1980), 'Superman III' (1983) i 'Superman IV: a la recerca de la pau' (1987). Abans, Kidder havia protagonitzat la comèdia 'Tengo una prima en el Bronx' (1970).

A banda de 'Superman', Kidder també va destacar en el seu paper de dues germanes siameses a 'Sisters' (1973), de Brian de Palma, i al drama històric 'The great Waldo Pepper' (1975), que protagonitzava Robert Redford. Amb la interpretació de Kathy Lutz al 'blockbuster' de terror 'Terror a Amityville' (1979) va guanyar popularitat i es va convertir en un dels noms del Hollywood dels anys 70. Kidder va treballar en nombroses pel·lícules i sèries de televisió com 'Willie & Phil', les seqüeles de 'Superman' i la quarta temporada de 'Smallville'. Després de patir un episodi psicòtic el 1996 a causa d'un trastorn bipolar, l'actriu es va convertir en una activista contra aquesta malaltia.

Més continguts de

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar