Publicitat
Publicitat

MÚSICA

El termini finalitza l'1 de maig

El Maria Canals convoca un concurs per regalar un piano de cua

Els organtizadors busquen un projecte que ajudi a promocionar el piano i la seva pràctica amb idees innovadores i originals. El guanyador rebrà el piano de cua que va estar disponible als vianants durant el Concurs Maria Canals

El Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona convoca el concurs 'El Maria Canals porta cua' per a la cessió d’un piano de cua, el mateix que ha estat disponible en diferents punts de la ciutat per a tothom qui el volgués tocar. Els projectes s'han de presentar impresos abans de l'1 de maig al Palau de la Música Catalana, i han de respondre a la promoció del coneixement del piano i la seva pràctica entre col·lectius que tradicionalment no tenen accés a aquest instrument.

Entre els aspectes que el jurat valorarà per escollir el projecte guanyador destaquen que la proposta sigui original i innovadora, que promogui la interacció entre el públic i els intèrprets, que contribueixi a la divulgació del repertori pianístic clàssic i contemporani, que s’adreci a infants, joves, immigrants, presos, disminuïts físics o psíquics o persones amb pocs ingressos econòmics i que incideixi, en part, al districte de Ciutat Vella, on el Concurs Maria Canals hi té la seva seu.

El guanyador del concurs, triat per un jurat format per 7 persones vinculades al Maria Canals, es donarà a conèixer el 15 de maig.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT