Jamboree, Tarantos i Moog tornen a tancar després d'anunciar la programació

La prohibició de la música en directe als locals d'oci obliga a anul·lar les actuacions previstes

La represa de la programació a les sales del grup Mas i Mas –Jamboree, Tarantos i Moog– ha quedat anul·lada arran de les mesures anunciades el divendres passat pel govern espanyol relatives a l'oci nocturn i a la música en directe. "Tot i la nostra intenció manifesta de recuperar una certa normalitat, sentim molt comunicar que ens veiem obligats a anul·lar les actuacions i programacions previstes per als nostres tres espais", ha informat el grup en un comunicat.

 Tanmateix, manté la celebració dels concerts gratuïts a la plaça Reial com a part dels actes del 60è aniversari de la sala Jamboree. D'aquesta manera, cada dia, i fins al 6 de setembre, una cinquantena de persones podran gaudir d'un concert diari al mig de la plaça.

Concerts gratuïts a la plaça Reial per celebrar els 60 anys del Jamboree

El 13 d'agost les tres sales havien anunciat la reobertura el 17 d'agost. Al Jamboree estava previst fer-hi un concert diari amb doble passi, a les vuit i a les deu del vespre, que s'havia de complementar amb retransmissions en directe per internet. La sala havia programat Xumilla Rossi Xirgu,  el ja clàssic Clarence Bekker, Oleándole, Alba Morena Trio i la Barcelona Big Blues Band.
El club Jamboree  va ser la primera sala de Barcelona que va obrir  des que es va decretar l'estat d'alarma per la crisi sanitària del coronavirus. Ho va fer el 28 de maig, quan Barcelona ja havia entrat a la fase 1, amb un concert de Clarence Bekker. El públic va assistir per primera vegada a un espectacle amb mascareta i amb un aforament limitat a 30 persones assegudes.

I el públic (amb mascareta) torna a aplaudir en un concert al Jamboree

Mas i Mas ha lamentat que divendres passat, just 24 hores després d'anunciar els seus plans de recuperar la música en directe i la cultura, el govern espanyol "comunicava de nou el tancament de qualsevol local d'oci nocturn, especificant la prohibició en relació amb la música en directe".

Aquest anunci els obliga a suspendre temporalment la programació prevista per als espais tancats, fins que les autoritats competents els permetin tornar a obrir.