Publicitat
Publicitat

Matt Groening revela on és Springfield, el poble dels Simpson

El creador d''Els Simpson' va anomenar Springfield la ciutat de la seva sèrie d'animació, inspirada en una altra amb el mateix nom situada a l'estat d'Oregon, als EUA

El creador d''Els Simpson' , Matt Groening , ha dit que la localitat en què es va inspirar Springfield és a Oregon, als EUA. Així ho ha explicat en una entrevista publicada a 'Smithsonian.com' , on ha desvelat un dels més grans secrets de la telesèrie : el lloc que va inspirar la ciutat de Springfield, on viu Homer i la seva família.

Groening , però, no va especificar si els episodis d''Els Simpson' estaven ambientats realment en aquesta població de la costa oest del país . "La vaig anomenar Springfield per la ciutat del mateix nom que hi ha situada a l'estat d'Oregon " , confessa Groening , que es va criar a Portland , en aquest mateix estat , una ciutat  situada a 180 quilòmetres al nord de Springfield .

"L'única raó va ser que  quan era un nen, el programa de televisió ' Father Knows Best ' tenia lloc a la ciutat de Springfield, i jo em pensava que era la mateixa Springfield de prop de Portland , la meva ciutat natal. Quan vaig créixer em vaig adonar que era un nom fictici " , va comentar Groening .

Springfield és una denominació que comparteixen diverses poblacions als EUA , raó per la qual es va decantar per batejar així el poble de la família Simpson . "Tothom pensarà que es tracta del seu Springfield , i així és" , ha indicat el dibuixant , que assegura que mai havia revelat la ciutat que va inspirar Springfield per no esgarrar el mite.

En aquesta mateixa entrevista, Groening ha recordat que 'Els Simpson ' va ser creada com una representació de la seva pròpia família : el seu pare es diu Homer , la seva mare, Margaret, i les seves germanes, Lisa i Maggie . "En un principi, el personatge principal s'havia de dir  Matt , però vaig pensar que no funcionaria bé en una reunió per presentar la idea [ de la sèrie] , així que ho vaig canviar per Bart ", explica .

'Els Simpson' és un dels productes televisius més longeus de la història dels EUA, amb més de 500 capítols , i les seves històries s'han convertit en objecte d'estudi, ja que són, de fet,  una referència crítica de la família mitjana nord-americana.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT