Publicitat
Publicitat

Era el pare del cineasta Philippe Garrel

Mor l'actor francès Maurice Garrel

Va treballar com a actor secundari amb directors com François Truffaut, Jacques Rivette, Costa-Gavras, Claude Lelouch, Claude Chabrol i Claude Sautet.

Maurice Garrel, una de les grans figures del teatre i el cinem francès va morir ahir a París als 88 anys, segons informa France Press. Era el pare del cineasta Philippe Garrel i avi dels actors Louis Garrel i Esther Garrel. Va començar la seva carrera al món del teatre. Va treballar amb el director Laurent Terzieff, i a la Comédie-Française entre 1983 i 1985.  La seva carrera cinematogràfica es va iniciar als anys seixanta: va aparèixer sobretot en papers secundaris a pel·licules de grans cineastes com François Truffaut ( La Peau douce), Jacques Rivette ( Merry go round), Costa-Gavras ( Un homme de trop), Claude Lelouch ( Edith et Marcel), Claude Chabrol ( Nada), Claude Sautet ( Un cœur en hiver).

El 1991, va ser nominat al premi César per la seva actuació a la pel·lícula La Discrète, de Christian Vincent, i el 2005 va tornar a estar nominat per Rois et Reines, d'Arnaud Desplechin. Va treballar de manera regular, sovint en papers autobiogràfics a les pel·lícules del seu fill, Philippe Garrel ( Le Cœur fantôme, Sauvage innocence). Va participar també en nombroses produccions televisives.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT