Publicitat
Publicitat

CINE

L'actor haurà de complir un programa d'un any d'orientació sobre violència

Mel Gibson, culpable

Un jutjat imposa a l'actor diverses penes pel cas de violència domèstica contra la mare del seu últim fill, Oksana

Un tribunal de Los Angeles ha imposat a l'actor Mel Gibson tres anys de llibertat condicional, el seguiment d'un programa d'orientació sobre violència d'un any de durada, servei comunitari i multes diverses per la causa que tenia oberta després de la denúncia de la seva exnòvia, Oksana Grigorieva, per un delicte menor de violència domèstica comès el gener de 2010 . Gibson, de 55 anys, no va fer cap més comentari al judici que afirmar que reconeixia la seva declaració davant del jutge i dir que entenia els procediments.

També es va afirmar en el tribunal que Gisbon està rebent tractament psicològic com a part del seu acord amb la fiscalia. L'actor té una ordre dictada de " no  amenaçar o assetjar qualsevol persona involucrada en el cas". Tot i no declarar, l'advocat va afirmar que l'actor " sempre ha mantingut la seva innocència i també ho fa ara", va dir el seu advocat Blair Berk, tot i que accepta la " declaració de culpabilitat perquè és per al millor interès dels seus fills." Grigorieva va denunciar Gibson per fer-li diversos cops de puny a la cara, tot i que l'actor afirma que només la va intentar aturar de les sacsejades que feia al seu nadó en plena discussió. L'intèrpret va acusar la dona de fer-li xantatge amb unes trucades telefòniques.

A més de la llibertat condicional i l'assessorament, Gibson farà 16 hores de servei a la comunitat amb Mending Kids International, una organització a la junta de directors de la qual aviat hi haurà la seva exdona Robyn Gibson Gibson.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT