Publicitat
Publicitat

CINEMA

Mel Gibson ja té el divorci més car de la història

La seva dona durant 31 anys, mare de set dels seus fills, rebrà la meitat del patrimoni de l'intèrpret, valorat en uns 766 milions d'euros

L'actor Mel Gibson ja està formalment divorciat de Robyn, la seva dona durant 31 anys, mare de set dels seus fills i que rebrà la meitat del patrimoni acumulats per l'intèrpret, uns 380 milions d'euros . El divorci es va formalitzar divendres en un tribunal de Los Angeles, encara que Mel i Robyn, tots dos de 55 anys i casats el 1980, abans que ell acumulés popularitat i fortuna, ja estaven separats des de 2006. Com que no existia cap acord prematrimonial, el divorci suposa la divisió a parts iguals del patrimoni acumulat per l'actor, segons indica la llei de Califòrnia.

La fortuna de l'artista, director i productor de films com La passió de Crist (2004) i Apocalypto (2006) ronda els 1.000 milions de dòlars (766 milions d'euros), en concepte d'ingressos pel seu treball i de les propietats que té. Per això, el seu divorci de Robyn està considerat el més car en la història de Hollywood, segons la revista People. La parella es va distanciar després de l'arrest de Mel el 2006 per conduir ebri i Robyn va al·legar "diferències irreconciliables" com a motiu de la seva decisió de separar-se.

El guanyador de dos Oscars per Braveheart (1995) va tenir una relació després de separar-se de Robyn amb la russa Oksana Grigorieva, mare de Lucía, la seva filla petita. Grigorieva va denunciar una suposada agressió de Gibson el gener de 2010. L'actor va admetre haver-la bufetejat per evitar que fes mal a la seva filla mentre discutien. A l'agost van arribar a un acord per tenir la custòdia compartida de la nena i pel qual Grigorieva rebrà 575.000 euros durant els pròxims cinc anys.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT