Música
Cultura 16/09/2012

Maria Rodés revela el seu món oníric a Vic

Ha presentat al Mercal el seu segon disc, 'Sueño triangular', amb un títol inspirat en un poema del portuguès Fernando Pessoa

Acn
1 min
Maria Rodés presenta el segon disc a Vic / ACN

VicMaria Rodés ha presentat aquest dissabte al Mercat de Música Viva de Vic el seu segon disc, 'Sueño triangular'. Es tracta d'un treball més personal i arriscat que l'anterior on la cantant es mou amb major llibertat. El nou treball i la posada en escena versen sobre la voluntat de donar forma als somnis, arrel d'un poema de Fernando Pessoa que la va inspirar especialment. El públic ha assistit a un concert eclèctic on s'han pogut escoltar cançons "molt delicades i d'altres de ben caòtiques", segons ha definit l'artista. "Aquesta sensació és la que perseguia quan vaig fer el disc", ha puntualitzat. La producció d'aquest treball ha anat a càrrec de Maru di Pace, Lluís Surós i la mateixa Maria Rodés.

"Quan somies, –ha explicat–, et pots trobar en un escenari amb el teu pare i el teu germà i que, de seguida, aquests mudin cap a la teva exparella o un monstre enmig del bosc". "Els somnis estan plens de canvis sobtats, i jo he volgut traslladar aquest sentiment de sorpresa en les meves cançons", ha explicat.

La gran majoria de les cançons de Rodés són en castellà, la seva llengua materna. Amb tot, la cantautora ha explicat que a 'Sueño triangular' s'hi poden trobar dos temes en català. "Ara visc a Barcelona i les meves relacions més properes són bàsicament en català, és segurament això el que ha provocat que hagi sortit alguna cançó en aquesta llengua", ha afegit.

stats