Publicitat
Publicitat

Mercè 2011

La participació a la Mercè supera el milió

L'assistència als espectacles i actes programats amb motiu de les Festes de la Mercè ha tornat a superar el milió de persones i, segons les estimacions de l'Ajuntament de Barcelona, arribarà als 1,1 milions després d'aquesta nit

Les xifres són inferiors a les de l'any passat en què es va fregar el milió i mig de persones perquè les festes han durat un dia menys i ahir dissabte va ploure al matí i després a la nit.

El tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, ha tret importància a aquesta disminució de públic i ha destacat que "l'aposta és qualitativa, no quantitativa". La Mercè 2011 "ha estat un èxit gràcies a la qualitat de la programació i a la participació i el civisme de la gent", ha dit.

Ciurana s'ha mostrat especialment satisfet per la diversificació de públics i el fet que hagin disminuït els incidents, una reducció que s'ha aconseguit amb el canvi de programació de concerts multitudinaris i la seva distribució en dos escenaris, el Fòrum i l'Avinguda Maria Cristina.

En aquest sentit, ha destacat també que l'absència de la fira d'atraccions a la zona del Fòrum ha contribuït que aquest any no hi hagi hagut incidents destacables en els concerts que s'hi han celebrat.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT