Mercè 2011
Cultura 25/09/2011

La participació a la Mercè supera el milió

L'assistència als espectacles i actes programats amb motiu de les Festes de la Mercè ha tornat a superar el milió de persones i, segons les estimacions de l'Ajuntament de Barcelona, arribarà als 1,1 milions després d'aquesta nit

Efe
1 min

BarcelonaLes xifres són inferiors a les de l'any passat en què es va fregar el milió i mig de persones perquè les festes han durat un dia menys i ahir dissabte va ploure al matí i després a la nit.

El tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, ha tret importància a aquesta disminució de públic i ha destacat que "l'aposta és qualitativa, no quantitativa". La Mercè 2011 "ha estat un èxit gràcies a la qualitat de la programació i a la participació i el civisme de la gent", ha dit.

Ciurana s'ha mostrat especialment satisfet per la diversificació de públics i el fet que hagin disminuït els incidents, una reducció que s'ha aconseguit amb el canvi de programació de concerts multitudinaris i la seva distribució en dos escenaris, el Fòrum i l'Avinguda Maria Cristina.

En aquest sentit, ha destacat també que l'absència de la fira d'atraccions a la zona del Fòrum ha contribuït que aquest any no hi hagi hagut incidents destacables en els concerts que s'hi han celebrat.

stats