Cultura 15/02/2012

"5 anys? Més aviat 5 dies!": Adele nega que es vulgui apartar dels estudis de gravació

La cantant publica una nota al seu blog desmentint unes declaracions a 'Vogue' que asseguraven que es volia prendre un descans d'un lustre

Efe
1 min

LondresLa cantant britànica Adele ha desmentit al seu blog que pensi a apartar-se cinc anys de la música, just quan té més èxit que mai.

La revista de moda nord-americana 'Vogue' publicava al seu últim número unes declaracions d'Adele en què assenyalava que havia considerat fer un parèntesi "de quatre o cinc anys" en la seva carrera musical, però ella ara li ha restat importància.

"Cinc anys? ¡Més aviat cinc dies!", ha escrit en una entrada al seu blog l'artista londinenca, de 23 anys, que acaba de guanyar sis Grammy a la gala que, aquest diumenge, va suposar el seu retorn als escenaris després de mesos recuperant-se d'una operació de gola.

El seu portaveu al Regne Unit ha precisat que aquestes declaracions d'Adele havien sigut "un comentari a la lleugera".

De moment no s'ha precisat quan tindrà lloc l'esperada gira prevista d'Adele d'aquest any per promocionar el seu disc '21'.

"Hem de donar-li suport en el seu retorn. Deixar que gaudeixi d'aquest moment i no tornar-la boja. Ja ens asseurem i treballarem en el que farem de cara al futur", ha dit Dickins a la revista de música 'Billboard'.

Està previst que Adele actuï el proper 21 de febrer a Londres amb motiu de la gala dels Brit Awards, els premis de la música britànica, en què és candidata en tres categories.

Després d'aquesta cerimònia, la intèrpret espera "tornar directament a l'estudi" de gravació, segons ha dit al seu blog.

stats