Cinema
Cultura 12/07/2011

Més imatges del Tintín de Spielberg

El director ha creat una adaptació d''El secret de l'unicorn' en 3D, a mig camí entre els dibuixos animats i els personatges reals

Redacció
1 min

BarcelonaDesprés de quatre anys de treball, comencen a sortir a la llum els resultats de l'adaptació cinematogràfica de Tintín en 3D per Steven Spielberg. Les aventures de Tintín: el secret de l'unicorn arribarà a les pantalles el 28 d'octubre i serà la primera de tres adaptacions del clàssic d'Hergé. A Catalunya arribarà doblada al català.

Darrer del personatge ros amb tupè no hi haurà un personatge real; Jamie Bell (Billy Elliot) serà Tintín, mentre que Andy Serkis (el Gollum d'El senyor dels anells) interpreta el capità Haddock. També hi actuaran Daniel Craig (James Bond) com a Rackham el Roig i Simon Pegg i Nick Frost són Dupont i Dupont.

Els personatges han estat realitzats amb ordinador, però els resultats estan a mig camí entre dibuixos animats i personatges reals. El secret de l'unicorn serà la primera pel·lícula d'una trilogia capitanejada per Spielberg i seguida en la segona seqüela per Jackson. El tercer director és una incògnita.

stats