Publicitat
Publicitat

Art

Hi haurà activitats a tot el país fins a les tres de la matinada

Més de 50 institucions participen en la Nit dels Museus

Més de 50 museus de Barcelona, la seva àrea metropolitana i tot el país (Girona, Tarragona, Figueres, Lleida...) participaran avui a la Nit dels Museus. Serà la cinquena edició d'una cita que va arrencar l'any 2007 a la ciutat, promoguda pel Consell d'Europa, i en què participen més de 3.000 museus i centres de 40 països.

El més destacat de l'edició d'aquest any és que l'art "sortirà" al carrer durant la Nit dels Museus. El col·lectiu Walking Gallery desfilarà per la ciutat i diferents museus de Barcelona portant a sobre obres d'art de diferents artistes. Aquest grup explora una nova manera d'exposar l'art al carrer perquè els artistes acostin les seves creacions al públic i generar així una interacció entre la pintura, el paisatge urbà i els vianants. El recorregut començarà a La Pedrera i s'acabarà a la Virreina Centre de la Imatge, passant per la Fundació Suñol.

Per aprofitar al màxim l'oferta cultural de La Nit dels Museus, el programa s'ha dividit en 6 zones que agrupen els museus i centres més propers geogràficament. La zona 1, de Montjuïc a L'Hospitalet; la zona 2, de l' Eixample a Gràcia; la zona 3, del Gòtic fins al mar; la zona 4, del Raval al Port; la zona 5, Badalona - Fòrum - Glòries; i la zona 6, Pedralbes - Esplugues - Cornellà.

Més enllà de l'amplíssima oferta expositiva, al llarg d'aquesta jornada vespertina s'han programat més de 60 activitats gratuïtes, entre les quals hi ha concerts, dansa, recitals poètics, màgia, contes o performances. A més, coincidint amb la celebració de Barcelona Poesia 2011, XXVII Festival Internacional, aquest any a 16 museus de la ciutat es farà l'activitat Poemusa-1, Poesia a cau d'orella.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT