Gent
Cultura 08/02/2011

Michael Jackson maltractava verbalment Janet

Feia burla del seu cul, i els altres germans li deien "vaca" i "porc"

Efe
1 min
Janet Jackson

Los ÀngelesLa cantant Janet Jackson ha declarat que el seu germà gran, Michael Jackson, l'havia maltractat verbalment fent burla del seu cul, mentre que la resta dels seus germans li deien “cavall”, “porc” i “vaca”. En una entrevista amb la NBC, promocionat un llibre de memòries, ha explicat que aquests abusos verbals van fer que es sentís insegura sobre la seva imatge. “Em picava de cap literalment contra la paret perquè no em sentia atractiva. Hi havia molt dolor en la meva vida. Em sentia molt poc atractiva”.

Jackson diu que se'n reia d'aquestes burles i que segurament els comentaris de Michael sobre el seu cul eren afectuosos. Però enlloc de confrontar-lo per les seves paraules feridores, va internalitzar el dolor. Jackson, de 44 anys, relata els seus traumes d'infantesa en el llibre True You: A Journey to Finding and Loving Yorself, que es publicarà el 15 de febrer.

Com els seus germans, Jackson va ser colpejada pel seu pare. Però recorda que se'n va sortir força bé: només la va picar amb el cinturó una vegada. “Sé que el meu pare m'estima”, ha dit, “però tenia una manera molt, molt particular de demostrar-ho”.

stats