Publicitat
Publicitat

Música

Rocker incombustible

Michael Monroe actuarà a Barcelona al mes de maig

El músic finlandès torna amb una banda farcida de llegendes menors del rock

Michael Monroe, qui va ser cantant de la banda finlandesa de glam-rock Hanoi Rocks, actuarà  el 19 de maig a Barcelona a la sala Razzmatazz 2, en una gira en què presentarà les composicions del seu últim treball discogràfic, l'imminent Sensory Overdrive, i també els temes més coneguts del repertori de Hanoi Rocks.
Aquest músic i multiinstrumentista va saltar a la fama com a vocalista dels seminals Hanoi Rocks, una banda que a meitats dels vuitanta va ser bàsica en la prefiguració de la sonoritat de bandes de hard-rock com Guns'n'Roses –el mateix Axl va pagar la reedició de la seva discografia sencera– o Motley Crue, i ha col·laborat amb artistes de la talla del mateixos Guns'n'Roses, Aerosmith o Little Steven.
I a diferència de moltes velles glòries del rock, Monroe torna en plena forma. La seva actual banda d'acompanyament és de luxe: hi trobem el baixista Sami Yaffa, ex-Hanoi Rocks, New York Dolls o Joan Jett & the Blackhearts, el guitarrista Ginger, famós arreu del món per ser el líder de The Wildhearts i Steve Conte, també a la guitarra, que ha servit a les files dels New York Dolls i Willy De Ville. Junts han gravat Sensory Overdrive, un àlbum de hard-rock vitalista i esmolat que, encara que segurament no tornarà a copar llistes de vendes internacionals, serà una gran alegria per als fans del gènere.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT