Música
Cultura 11/03/2011

Michael Monroe actuarà a Barcelona al mes de maig

El músic finlandès torna amb una banda farcida de llegendes menors del rock

Redacció
1 min

BarcelonaMichael Monroe, qui va ser cantant de la banda finlandesa de glam-rock Hanoi Rocks, actuarà el 19 de maig a Barcelona a la sala Razzmatazz 2, en una gira en què presentarà les composicions del seu últim treball discogràfic, l'imminent Sensory Overdrive, i també els temes més coneguts del repertori de Hanoi Rocks.

Aquest músic i multiinstrumentista va saltar a la fama com a vocalista dels seminals Hanoi Rocks, una banda que a meitats dels vuitanta va ser bàsica en la prefiguració de la sonoritat de bandes de hard-rock com Guns'n'Roses –el mateix Axl va pagar la reedició de la seva discografia sencera– o Motley Crue, i ha col·laborat amb artistes de la talla del mateixos Guns'n'Roses, Aerosmith o Little Steven.

I a diferència de moltes velles glòries del rock, Monroe torna en plena forma. La seva actual banda d'acompanyament és de luxe: hi trobem el baixista Sami Yaffa, ex-Hanoi Rocks, New York Dolls o Joan Jett & the Blackhearts, el guitarrista Ginger, famós arreu del món per ser el líder de The Wildhearts i Steve Conte, també a la guitarra, que ha servit a les files dels New York Dolls i Willy De Ville. Junts han gravat Sensory Overdrive, un àlbum de hard-rock vitalista i esmolat que, encara que segurament no tornarà a copar llistes de vendes internacionals, serà una gran alegria per als fans del gènere.

stats