Cultura 07/06/2011

La jaqueta vermella que Michael Jackson va portar al clip de 'Thriller' surt a subhasta

Els dies 25 i 26 de juny, la casa de subhastes Julien's Auction subhastarà 600 articles relacionats amb noms claus de la història de la música, com The Beatles, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Kurt Cobain, Madonna, Bruce Springsteen, Bob Dylan i Elvis Presley

Redacció
1 min
La jaqueta que Michael Jackson va portar al clip de 'Thriller' podria aconseguir 400.000 euros

BarcelonaLa casa de subhastes Julien's Auction subhastarà els dies 25 i 26 de juny la jaqueta que Michael Jackson va portar al clip de Thriller, segons informa Efe. A més d'aquesta peça sortiran a la venda 600 articles més relacionats amb alguns dels noms més importartants de la història de la música, com ara The Beatles, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Kurt Cobain, Madonna, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Elvis Presley, Justin Bieber i Lady Gaga. Part dels beneficis de la subhasta es destinaran a la reserva Shambala, la llar actual de Thriller i Sabu, dos tigres de Bengala que van ser propietat de Jackson i que van viure amb ell al seu ranxo de Neverland.

La jaqueta de Michael Jackson podria aconseguir 400.000 dòlars. A l'interior hi ha escrita la frase "Per a Bush i Dennis, amb tot el meu amor", signat, "amb amor, Michael Jackson". Aquesta dedicatòria era per a Dennis Tompkins i Michael Bush, els dissenyadors del seu vestuari. Altres objectes de Jackson que sortiran a la venda són una caçadora que va portar durant els seus concerts (per prop de 4.000 dòlars), la perruca que va portar durant la roda de premsa a Londres per anunciar la gira de This is it (6.000 dòlars) i el guant que va dur durant la ceremònia dels American Music Awards, pel qual s'espera aconseguir uns 30.000 dòlars.

A més, els compradors podran licitar per la jaqueta de la gira Born to Run que Bruce Springsteen portava a una portada de la revista Rolling Stone l'any 1984 (4.000 dòlars), un cotxe de la casa Jaguar de Frank Sinatra, manuscrits de Johnny Cash, roba que va pertànyer a Madonna i objectes personals d'Elvis Presley.

stats