Cultura 16/08/2011

Tot i la polèmica, Kiss s'afegeix al concert d'homenatge a Michael Jackson

La banda nord-americana actuarà al concert en homenatge a l'autor de 'Thriller', tot i que el 2010 Gene Simmons, el líder de la banda, va assegurar que no tenia dubtes que el rei del pop fos un pederasta

Redacció
2 min
Kiss en concert a Boston

Los AngelesLa banda de rock nord-americana Kiss actuarà en l'homenatge a Michael Jackson, tot i que el seu líder i cantant, Gene Simmons, va assegurar el 2010 que no tenia dubtes que el rei del pop fos un pederasta. La incorporació del grup ha sigut confirmada per la mare de l'autor de "Thriller", Katherine Jackson, segons ha informat TMZ.

L'assumpte va resultar especialment cridaner després que Simmons, conegut com "The Demond", afirmés l'any passat que pensava que Michael Jackson havia sigut un pederasta. "No hi ha dubte al cap que ell va abusar d'aquells nens", va comentar Simmons, i va argumentar que les "úniques referències sexuals fetes sobre Michael Jackson" havien sigut de "nens, i específicament d'homes d'entre 10 i 14 anys, mai dones de gran o més grans, i mai homes adults ", va declarar.

Amb el títol Michael Forever: The Tribute Concert, la família de Jackson, juntament amb l'organització Global Live Events, preparen un macroconcert de 4 hores per retre un tribut a l'artista el proper 8 d'octubre a Cardiff, en què participaran Christina Aguilera, Leona Lewis, Smokey Robinson, Cee El Green i Craig David, entre altres.

La idea de fer aquest homenatge a Michael Jackson a l'octubre no ha agradat dos dels germans de l'artista, Jermaine i Randy, que van expressar públicament el seu descontentament perquè coincidirà amb el judici contra Conrad Murray per la mort del cantant. En aquesta mateixa línia es va pronunciar el club de fans de Michael Jackson, que va considerar la celebració del concert "inapropiada" perquè l'atenció hauria d'estar posada en "la justícia".

Michael Jackson va morir el 25 de juny de 2009 a Los Angeles, víctima d'una sobredosi de medicaments, quan estava preparant una sèrie de concerts que havia de realitzar a partir de juliol a Londres.

La selecció del jurat per al judici per la mort de Jackson començarà el 8 de setembre a Los Angeles perquè les vistes comencin el dia 26 del mateix mes.

stats