Música

Tres anys sense Michael Jackson

Quatre dels germans del rei del pop li reten homenatge amb una sèrie de concerts amb el grup The Jacksons. Michael Jackson va morir el 25 de juny del 2009

Aquest dilluns fa tres anys de la mort de Michael Jackson, moment que aprofitaran quatre dels seus germans per retre-li homenatge amb una sèrie de concerts amb el grup The Jacksons.
The Jacksons –el grup format per Marlon, Jermaine, Tito i Jackie, membres de The Jackson 5 juntament amb Michael– va emprendre la setmana passada a Ontario (Canadà) una gira de concerts anomenada Unity Tour 2012, que acabarà el 29 de juliol a Washington i que inclou parades a Los Angeles, Atlanta, Las Vegas i Nova York, entre altres ciutats. Dilluns, coincidint amb l'aniversari de la mort de Michael, tocaran al Fox Theatre de Detroit.

Del 'reality' als escenaris
"És un somni fet realitat", va dir Jackie Jackson en un comunicat quan es va anunciar la gira. "No em puc creure que estigui passant. No hi ha res com reunir-nos tots a l'escenari. Serà alguna cosa fascinant per als fans de tot el món i sé que en cada concert l'esperit de Michael estarà amb nosaltres", va afegir.
Després de la mort de Michael, els quatre germans van aparèixer al 'reality show' 'The Jacksons: A Family Dynasty', que explicava com van viure la pèrdua del cèlebre artista i com van planificar el seu retorn als escenaris.
Michael Jackson va fer els primers passos en la música amb els seus germans a The Jackson 5, però va ser en solitari quan va assolir categoria de mite. El rei del pop va morir el 25 juny del 2009 víctima d'una intoxicació aguda de l'anestèsic propofol que li va administrar el seu metge personal, Conrad Murray, segons va quedar provat en el judici que va concloure amb veredicte de culpabilitat el 7 de novembre.
Tres setmanes després, Murray va ser condemnat a quatre anys de presó, la pena màxima possible per a un cas d'homicidi involuntari, segons va decretar el jutge Michael Pastor, de la Cort Superior del comtat de Los Angeles. El cardiòleg compleix condemna a la presó del comtat.