MÚSICA
Cultura 26/07/2011

Els Jackson anuncien un concert d'homenatge a Michael

Serà el 8 d'octubre a Cardiff i es retransmetrà en directe via satèl·lit en cinemes de tot el món amb algunes projeccions en 3D

Acn
1 min
La família Jackson

BARCELONADiversos membres de la família de Michael Jackson estan planejant un concert en homenatge al difunt rei del pop que es farà el 8 d'octubre a l'estadi Millennium de Cardiff, Gal·les. Així ho han anunciat diversos membres de la seva família des de Los Angeles. L'esdeveniment, que compta amb el suport de la matriarca de la família, Katherine Jackson –i els germans Tito, Jackie, Marlon i La Toya– serà retransmès en directe via satèl·lit mitjançant el sistema de televisió de pagament i en cinemes de tot el món, on algunes projeccions seran en 3D, segons ha dit la promotora Global Live Events.

Els organitzadors no han avançat els noms dels cantants que hi participaran, si bé Katherine Jackson ha dit en roda de premsa que està orgullosa del concert i de la qualitat dels artistes. "Si el meu fill fos avui aquí, ell se sentiria de la mateixa manera i per això els vull agrair molt la seva ajuda per mantenir amb vida el llegat del meu fill", ha subratllat. "Aquest homenatge serà espectacular", ha dit La Toya als periodistes.

Jermanine Jackson, un dels germans del cantant, va intentar organitzar sense èxit un concert homenatge a Viena el 2009, però els seus plans van ser oblidats després de no aconseguir artistes importants i després que l'organitzadora de l'esdeveniment fes fallida. El pare de Michael Jackson, Joe, no era present aquest dilluns durant la presentació de l'homenatge del proper 8 d'octubre. Per cert que, abans, al setembre, començarà el judici per aclarir les causes de la mort de l'artista.

stats