Publicitat
Publicitat

MÚSICA

La família Jackson homenatja 'el rei del pop'

Unes 40.000 persones homenatgen a Cardiff el 'rei del pop' en un espectacle que ha aixecat polèmiques de tot tipus

Milers de fans de Michael Jackson es van reunir aquest dissabte al Millennium Stadium de Cardiff durant un concert controvertit assistit per la seva mare, tres fills i alguns, però no tots, dels seus germans. Michael forever va tirar endavant malgrat una sèrie de problemes, incloent baralles dins el clan Jackson, fans enfadats i unes vendes escasses. "Serà un gran esdeveniment, espectacular", va dir Chris Hunt, director de Global Events, que presentava un acte pensat per a 50.000 fans. La demostració que ha costat unir i posar d'acord tothom i a sobre promoure el xou són les 10.000 entrades que seguien sense vendre's just abans del concert .

A l'acte hi havia quatre germans Jackson: Marlon, Tito i Jackie i la seva germana La Toya, que va actuar en viu per primer cop des de feia 20 anys. També s'hi esperava la mare, els tres fills i altres familiars. Els tres nens –ja grandets– van sortir a l'escenari amb unes jaquetes similars a les de l'autor de Thriller.

Els germans díscols van ser Jermaine i Randy, que van criticar el concert perquè coincideix amb el judici per homicidi involuntari a Los Angeles del metge de Jackson. Janet Jackson tampoc hi va anar per la mateixa raó.

A més dels Jackson, l'alineació incloïa Christina Aguilera, Cee Lo Green, Jamie Foxx, Gladys Knight i Smokey Robinson, i entre les estrelles britàniques que hi van aparèixer, Leona Lewis, Alexandra Burke, JLS i altres. Beyonce va aparèixer en un vídeo presentat pels tres petits Jackson.

Les crítiques dels fans al concert se centraven en el desconeixement de saber on anirien a parar els diners del concert. Hunt va dir a Reuters aquesta setmana que alguns dels beneficis anirien a dues organitzacions benèfiques, així com per als fills de Jackson.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de