Moda
Cultura 25/02/2011

Milà es vesteix de tardor

Models dels anys 60, 'looks' victorians i aires pop conflueixen a la passarel·la de la setmana de la moda italiana

Redacció
1 min

BarcelonaPrada, D&G i Gucci Alberta Ferretti són alguns dels noms que ja han desfilat per la passarel·la de la setmana de la moda de Milà, que arriba al seu equador.

Prada ha redescobert la innocència de la dona amb models inspirats en les hostesses de vol dels anys 60 i ha apostat pels colors brillants. Fendi, sota la ploma de Karl Lagerfeld, ha recuperat un look d'aire victorià, mentre que la parella Domenico Dolce i Steffano Gabbana ha presentat una col·lecció molt pop, inspirada en els anys 80, amb grans lletres i colors vius amb l'objectiu de reinstaurar el carpe diem a la moda.

Gucci ha estat doble protagonista, per la seva col·lecció que incorpora el romanticisme dels setanta i per la personalització del Fiat 500, "el cotxe de la gent" a Itàlia, que sortirà a la venda el proper 1 d'abril.

Avui és el torn de Versace i Moschino. Emporio Armani i Roberto Cavalli, entre d'altres, seran les cites destacades del cap de setmana. La passarel·la de Milà, que ha pres el relleu de la de Londres, tancarà dilluns i després el carrusel de la moda es desplaçarà a París.

stats