CINEMA

Primeres imatges del rodatge de 'Millennium'

Lisbeth Salander ens ensenya la cara

De 'La red social' a l'adaptació d''Els homes que no estimaven les dones', Fincher transforma radicalment el rostre de Rooney Mara

Fins fa ben poc, l'actriu Rooney Mara (Nova York, 1985) era pràcticament desconeguda. Havia tingut papers en algunes sèries televisives i havia fet les seves incursions en la gran pantalla. Però David Fincher va canviar la seva fama quan la va dirigir a La red social . Mara interpretava el paper de la xicota de Mark Zuckerberg, patidora i gairebé indefensa. Tots ens vam quedar amb aquesta imatge; però ara Mara arriba amb un nou i sorprenent rostre: el de Lisbeth Salander, la hacker violenta i misantròpica del best-seller d'Stieg Larsson Els homes que no estimaven les dones , la primera part de la trilogia novel·lística Millennium. Un reportatge publicat per la revista W sobre el rodatge a Estocolm n'ha mostrat algunes imatges.

Al capdavant d'aquesta adaptació també hi ha David Fincher, a qui no faltaven ganes de tornar a treballar amb Mara. "Vaig voler-la des del principi", diu el director. Això sí, totalment transformada: tatuatges, músculs, roba de cuir i una expressió lluitadora i violenta. Una guerrera agressiva i desafiant. Ningú no confiava que aquella noia tan baixeta i fràgil, que caminava amb el pes de la letargia sobre les esquenes, pogués convertir-se en la cara de Salander. Ens trobem amb una Mara menuda però forta, amb la cabellera tallada i la pell més pàl·lida que mai, que no té res a veure amb la trista senyora de Zuckerberg. Les imatges parlen per si soles.


Més continguts de