Música
Cultura 15/02/2012

Mishima publicaran el disc 'L'amor feliç' el 27 de març

El primer senzill del nou àlbum del grup barceloní es titula 'L'última ressaca' i s'editarà el 21 de febrer

Ara
1 min
Mishima

BarcelonaMishima ja tenen a punt el nou disc, 'L'amor feliç', que publicarà el 27 de març el segell The Rest Is Silence, amb distribució de Warner. L'àlbum s'ha enregistrat a l'estudi del productor asturià Paco Loco a El Puerto de Santa María (Cadis) entre juliol del 2011 i gener de 2012. El títol, 'L'amor feliç', fa referència a la cançó 'Il n'y a pas d'amour hereux' de Georges Brassens (amb lletra de Louis Aragon), que Mishima van versionar amb Laetitia Sadier (del grup Stereolab) al concert del Palau de la Música, el 6 de març de 2011.

El primer senzill del disc, 'L'última ressaca', estarà disponible en venda digital a partir del dimarts 21 de febrer. David Carabén (guitarra i veu), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) començaran la gira de presentació de 'L'amor feliç' a l'Auditori de Girona el 13 d'abril.

'L'amor feliç' és el sisè àlbum de Mishima, després de 'Lipstick traces' (2000), 'The fall of public man' (2003), 'Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa' (2005), 'Set tota la vida' (2007) i 'Ordre i aventura' (2010).

stats