Publicitat
Publicitat

moda

L'escultura es podrà veure al Passeig de Gràcia amb Diputació fins el 9 de desembre

Missoni vesteix el David

La rèplica del David de Miquel Àngel medeix 5 metres i vesteix tons fúcsia, blau i crema

Eladio de Mora -dEmo- i el dissenyador Luca Missoni són els autors d'aquesta rèplica contemporània del David de Miquel Àngel, una de les peces emblemàtiques del Renaixement. La peça, de prop de 5 mestre d'alçada, feta amb fibre de vidre i vestida amb roba de ratlles fúcsies i crema, s'ha instal·lat aquesta tarda al Passeig de Gràcia coincidint amb la Barcelona Shopping Night.

L'objectiu d'aquest muntatge és retre "un homenatge a la cultura clàssica" i "unir una icona de la moda" amb un peça clau de l'art, segons han explicat els creadors a l'agència EFE. Missoni també ha recordat la tendència dels antics de policromar les escultures amb colors vius, de manera que aquesta relectura suposa "tornar a la cultura mediterrània".

Mora també ha destacat la voluntat de "portar l'art al carrer, perquè el fa més democràtic". Aquest David urbà i itinerant que es podrà veure al Passeig de Gràcia fins al 9 de desembre, ha fet parada a Madrid, Londres, Milà i ara a Barcelona abans de viatjar cap al MOMA de Nova York, on quedarà instal·lada definitivament.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT